• Geopower GP02
  Geopower GP02
 • Geopower GP02

  Tuotenumero: T7170024
  1350.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / koko-opas?

  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  Tehokas, helppokäyttöinen magneettilokaattori!
 • Tuotekuvaus
  GP02 -magneettilokaattori on tehokas yleiskäyttölaite kunnille, kaupungeille, kiinteistöhuoltoyhtiöille, maanrakennusurakoitsijoille maan alla olevien rakenteiden, yksittäisten kohteiden, kaivonkansien, putkilinjojen sekä rajapyykien etsimiseen.

  GP02 -magneettilokaattorissa on modernit painokytkimet herkkyydelle ja äänenvoimakkuudelle. GP02 mallissa lisäksi erityinen "häive"-toiminto, jolla voidaan saada maksimaalinen tehokkuus kaikissa olosuhteissa. Laite säätää nappia painamalla itsensä automaattisesti parhaimpaan herkkyyteen. Laitetta on helppo käyttää vaikka käsineet kädessä.

  Kestää työskentelyn pakkasessa (-29 C– +50 C) sateessa ja lumessa. Putkiosa on vesitiivis. Voidaan upottaa veteen tai lumeen. Kevyt ergonominen ja tukeva rakenne. Antennit suojattu kolhuilta alumiiniputken sisälle. Pehmustettu, olkahihnalla varustettu kuljetuslaukku. Toimii 6 x 1.5V AA alkali paristoilla, joilla toiminta-aika epäjatkuvassa käytössä noin 100 tuntia. Kaiutin sekä LCD näyttö jossa numeerinen 0-99 sekä viuhkanäyttö, joka ilmaisee kohteen. Havaintosyvyys jopa 4 m (kohteen ym. mukaan). Toimintalämpötila -20°C to +60°C ja paino 1.1kg. Suomenkielinen ohjekirja. Takuu kolme vuotta.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Valmistaja:
  Virtalähde:
  Paristo 6 x AA (ei sis.)
  Paino:
  1.1 kg
  Tuotenumero:
  T7170024
  Käyttöohjekirja:
  suomi, englanti
  Takuu:
  3 vuotta
  Vesitiivis:
  Kyllä
  Viritys:
  Manuaalinen
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 00:41. Ennen klo 14:30 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat