Hipputeos


HIPPUTEOS OY:N LIIKETOIMINTA SIIRTYY FINNDETECTOR OY:LLE

Finndetector vahvistaa asemaansa kullankaivuuvälinemarkkinoilla hankkimalla lähes 16 vuotta toimineen Hipputeos Oy:n kaivuuvälineliiketoiminnan ja tavaramerkin. Kauppa toteutui 28.2.2020. Kaikki Hipputeos Oy:n kullankaivuukategorioihin liittyvät tuotteet ja jälkimarkkinointi siirtyvät Finndetector Oy:lle. Hipputeos Oy on ollut Finndetectorin pitkän aikavälin yhteistyökumppani ja tavarantoimittaja.

Asiakkaiden kannalta tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Hipputeos Oy:n maahantuomat merkkituotteet kuten rännit, seulat, vaskoolit, imurit ja muut oheistarvikkeet siirtyvät Finndetector Oy:lle, Rovaniemelle. Kaupan mukana ei siirry työntekijöitä Finndetectorille.

Kaupan mukana siirtyy myös www.kultahippu.fi –Tarinoita kullasta ja ohjeita kullankaivajille –artikkelikokoelma. Sivuston sisällöistä vastaa jatkossakin osittain tai kokonaan sama ryhmä laajalti tunnettuja ja arvostettuja alan henkilöitä. Koska artikkelikokoelma on kulttuurishistoriallisiakin arvoja sisältävä kokonaisuus, katsomme että tiedon säilyttäminen tuleville sukupolville on äärimmäisen tärkeää. Katsomme että nyt tehty kauppa turvaa tämän parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaupan myötä Finndetector tarjoaa kaikille asiakkailleen aiempaa kattavamman tuotevalikoiman, jouhevan asioinnin alan uusimmassa verkkokaupassa, sekä nopeat toimitukset suoraan Rovaniemen varastosta.

Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen valikoimaamme Rovaniemellä!

Lisätietoja:
Jyri Walkeajärvi, toimitusjohtaja, 040 827 0528
Raimo Niemelä, toimitusjohtaja, 040 545 4833

Kullankaivuuvälineet