• Detech 12.5\'\' Excelerator II EQ PRO DD (Minelab Sovereign)
  Detech 12.5\'\' Excelerator II EQ PRO DD (Minelab Sovereign)
 • Detech

  Detech 12.5'' Excelerator II EQ PRO DD (Minelab Sovereign)

  Tuotenumero: 1064531059
  175.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / koko-opas?

  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  Minelab Sovereign -etsimeen
 • Tuotekuvaus
  Maahäiriön neutralisointi on nyt mahdollista uudella Detechin DD- kelalla. Tämä kela läpäisee nyt tuplasti paremmin korkeasti mineralisoituneen maaperän.

  Tämä on yksi ensimmäisistä markkinoille tulleista poikkeavan isoista keloista. Tämä 12,5 tuuman kela on yleensä lisännyt 25%-40% lisää syvyyttä verrattuna oletuksena mukana tuleviin laitevalmistajien keloihin. Eikä tässä vielä kaikki, sillä tällä kelalla löydät jopa pienemmät ja ohuemmat kolikot, jotka ovat jopa mahdottomia löytää oletuskeloilla.

  Kenttätestit eivät ole todistaneet pelkästään edellä mainittuja asioita, vaan jo kerran useilla eri etsimillä läpi käydyiltä alueilta näillä uusilla tehokkaammilla keloilla on löydetty pienempiä, syvempiä, ja parempia kohteita, jotka olisi muutoin jääneet löytymättä.

  Ominaisuudet:
  - Halkaisija: 32 cm
  - Paino: 620 g
  - Kaapelin pituus: 140 cm
  - Vedenpitävyys: On
  - Kelansuoja: On

  Lähde: http://www.detech-metaldetectors.com
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Tilaustuote toimitusajalla
  Valmistaja:
  Tuotenumero:
  1064531059
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 19:45. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, tiistaina
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat