• Bounty Hunter Discovery 2200
  Bounty Hunter Discovery 2200
 • Bounty Hunter

  Bounty Hunter Discovery 2200

  Tuotenumero: DISC22
  269.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  Digitaalinen metallinpaljastin moneen käyttöön!
 • Tuotekuvaus
  Discovery 2200 on edistyksellinen, digitaalisesti ohjattu metallinpaljastin erityisesti kolikoiden etsintään. Metallinetsin soveltaa Bounty Hunterin kehittämää Squelh-Tech (TM) -piiriä haamusignaalien vaimentamiseksi.

  Discovery 2200 on motion-discrimination -etsin, jossa on 4-tasoinen ääni-indikaattori sekä 9-asteikkoinen digitaalinen kohteen identifiointi, joka erittelee raudan, US-kolikot , sinkin ym. toisistaan. 4-portainen herkkyyden säätö. Käynnistä-ja-käytä -ominaisuus, ohjelmoitavissa oleva diskriminointi-malli, all-metal, discrimination tai notch operation -etsintäasetukset. Syvyysmittaus 0-8 tuumaan. Digitaaliset painikkeet. Automaattinen maabalansointi (automatic ground balance).

  Kuulokevalmius, kuulokkeet eivät sis. hintaan. 8" vesitiivis D-TECH(TM) -etsinkela, säädettävä alumiinivarsi sekä pehmustettu kyynärtuki ja kädensija.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 7-14 päivää
  Valmistaja:
  Virtalähde:
  Paristo 2 x 9V (ei sis.)
  Paino:
  1.2 kg
  Vesitiiviys:
  Kela vesitiivis
  Taajuus:
  6.7 kHz
  Lisätietoja:
  Digitaalinen metallinpaljastin moneen käyttöön!
  Tuotenumero:
  DISC22
  Kuulokeliitäntä:
  Kyllä
  Käyttöohjekirja:
  suomi, englanti
  Takuu:
  5 vuotta (rajoitettu)
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 17:11. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, keskiviikkona
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat