C.Scope MXL4
C.Scope MXL4
C.Scope MXL4C.Scope MXL4
MXL4-D

C.Scope MXL4

2259.00 €
ALV 24%
  Todella ammattimaiseen ja tarkkaan kaapelinhakuun!
  • Paristo 8 x AA (ei sis.)
  • Paino: 2.7 kg
  Lue lisää
  Toimitustila
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Nopea toimitus Suomesta
  Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  • Tuotetiedot
   Taajuus:
   Useita taajuuksia
   Tuoteryhmä:
   Kaikki laitteet
   Tuotenumero:
   MXL4-D
   Käyttöohjekirja:
   suomi, englanti
   Takuu:
   3 vuotta
  • Tuotekuvaus
   C.SCOPE XL4 sarjan lippulaivamalli ammattilaisen kaapelinhakutyömaalle!

   Uusi C.SCOPE MXL4 vastaanotin on varustetu todella runsailla ominaisuuksilla! Siinä on useita eri lähetinhakutaajuuksia: 512 Hz,640Hz, 8 kHz, 33+131 kHz.512Hz. 640Hz taajuutta tarvitaan kun halutaan seurata jotakin tiettyä kaapelia tai putkea.

   33+131KHZ ja 8KHz taajuudet aiheuttavat siirtymää kaivannossa oleviin vierekkäisiin kaapeleihin, kun taas 512/640Hz taajuudet ei aiheuta siirtymää. 8kHz taajuus on oikea valinta kun matka on pitkä seurattavalle kohteelle. 8kHz taajuus vaimenee vähiten valittavista taajuuksista.

   MXL4 vastaanottimessa on signaalivirran mittaus. Signaalinvirran voimakkuuden mittaus helpottaa paikantamaan jonkin tietyn kaapelinkaapeliverkosta. Signaalinvirran voimakkuudella voidaan myös päätellä kaapeliverkon eri kaapeleiden sijainti. C.SCOPE MXL4 -kaapelin- ja putkenhakulaitteessa on suuri, helppolukuinen nestekidenäyttö, josta nähdään kohteen sijainti näytölle tulevana viuhkana sekä voimistuvana äänisignaalina. Meluisissa olosuhteissa voidaan kaiutin irroittaa ja viedä lähemmäs korvaa paremman kuuluvuuden saamiseksi.

   Selkeä nestekidenäyttö on suojattu kestävällä polykarbonaattilinssillä. Näytössä näkyy myös paristojen kunto sekä kohteen paikannustapa (R,P,G,AS).

   Kaapelit ja putket löytyvät aina kolmeen metriin saakka.

   C.SCOPE -kaapelin- ja putkenhakulaiteilla pystytään paikantamaan virralliset ja virrattomat kaapelit sekä metalli- ja muovi-, ja betoniputket erilaisilla paikantamismenetelmillä.

   Käyttämällä pelkkää vastaanotinta voidaan suorittaa seuraavat paikantamistoimenpiteet: R- paikannus: Tällä menetelmällä etsitään kohteita jotka heijastavat matalia signaaleja (15-20KHz). Näitä kohteita ovat esimerkiksi virralliset ja virrattomat sähkö- ja puhelinkaapelit sekä pitkät metalliputket. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 2 metriin saakka. P- paikannus: Virralliset kaapelit, 50KHz vaihtovirta. Virralliset kaapelit voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka. Käyttämällä sekä lähetintä että vastaanotinta, voidaan suorittaa G-paikannus. Lähetin lähettää 33 + 131 kHz signaalia. Lähettämällä 33+131kHz signaalia kohteeseen pystytään seuraamaan myös tietyä kohdetta huomattavasti tarkemmin kuin aikaisemmin mainituilla menetelmillä. Lähettämällä haettavaan kohteeseen signaalia pystytään myös mittaamaan sen syvyys. Kaapelit ja putket voidaan paikantaa aina 3 metriin saakka.

   AS -paikannus käyttää automaattisesti kaikkia kolmea edellä mainittua hakutapaa. Tämä helpottaa paikannusta ja käyttöä kohteissa, joissa täytyy varmistaa että kaikki kohteet löydetään ennen kaivamista.
   Nopea toimitus Suomesta
   Toimitamme tilaukset Rovaniemen varastoltamme. Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään vuorokauden sisällä. Tilaustuotteille toimitusten aika-arviot ovat tuotekohtaiset.