Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through
Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through
Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through
Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-throughGarrett Magnascanner PD 6500i Walk-throughGarrett Magnascanner PD 6500i Walk-through
1168414

Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through

4995.00 €
ALV 24%
  Garrett-metallinpaljastinporttien lippulaivamalli!
  Lue lisää
  Toimitustila
  Erikoistilaus, toimitusaika vaihtelee
  Nopea toimitus Suomesta
  Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  • Tuotetiedot
   Tuoteryhmä:
   Kaikki laitteet
   Tuotenumero:
   1168414
  • Tuotekuvaus
   Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through -metallinpaljastinportti on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin: lentokentille, vankiloihin, datakeskuksiin, virastoihin, ynnä muihin turvallisuuskriittisiin ympäristöihin.

   Garrett PD6500 täyttää kansainväliset turvaportteja koskevat standardit (TSA, European Airports). Garrett toimitti turvaportit mm. Atlantan olympialaisiin, joten valmistajalla on kokemusta myös merkittävistä turvallisuudenhallinnan ratkaisujen toteutuksista.

   Oleellisimmat ominaisuudet: 33 kpl pinpoint-vyöhykettä, 21 perusohjelmaa erilaisiin turvallisuustarpeisiin, kaksoisoptiikka neljällä asetuksella, kaksoistunnistus: jokaisessa paneelissa olevan lähettimen ja vastaanottimen ansiosta PD 6500i on kuin kaksi paljastinta yhdessä. Molemmilta puolilta tapahtuva skannaaminen takaa tehokkaan suorituskyvyn.

   Advanced Broadband Detection -teknologia takaa tarkan kohdeanalyysin, rautapitoisten ja ei-rautapitoisten kohteiden tunnistamisen ja diskriminoinnin.

   Muokattavissa myös liikuteltavaksi yksiköksi akkumoduulin sekä rengassetin avulla. Tarkastuspiste on pystytettävissä muutamissa minuuteissa.
   Nopea toimitus Suomesta
   Toimitamme tilaukset Rovaniemen varastoltamme. Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään vuorokauden sisällä. Tilaustuotteille toimitusten aika-arviot ovat tuotekohtaiset.