• Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-throughGarrett Magnascanner PD 6500i Walk-through
  Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-throughGarrett Magnascanner PD 6500i Walk-through
 • Garrett

  Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through

  Tuotenumero: 1168414
  4535.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / koko-opas?

  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  Garrett-metallinpaljastinporttien lippulaivamalli!
 • Tuotekuvaus
  Garrett Magnascanner PD 6500i Walk-through -metallinpaljastinportti on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin: lentokentille, vankiloihin, datakeskuksiin, virastoihin, ynnä muihin turvallisuuskriittisiin ympäristöihin.

  Garrett PD6500 täyttää kansainväliset turvaportteja koskevat standardit (TSA, European Airports). Garrett toimitti turvaportit mm. Atlantan olympialaisiin, joten valmistajalla on kokemusta myös merkittävistä turvallisuudenhallinnan ratkaisujen toteutuksista.

  Oleellisimmat ominaisuudet: 33 kpl pinpoint-vyöhykettä, 21 perusohjelmaa erilaisiin turvallisuustarpeisiin, kaksoisoptiikka neljällä asetuksella, kaksoistunnistus: jokaisessa paneelissa olevan lähettimen ja vastaanottimen ansiosta PD 6500i on kuin kaksi paljastinta yhdessä. Molemmilta puolilta tapahtuva skannaaminen takaa tehokkaan suorituskyvyn.

  Advanced Broadband Detection -teknologia takaa tarkan kohdeanalyysin, rautapitoisten ja ei-rautapitoisten kohteiden tunnistamisen ja diskriminoinnin.

  Muokattavissa myös liikuteltavaksi yksiköksi akkumoduulin sekä rengassetin avulla. Tarkastuspiste on pystytettävissä muutamissa minuuteissa.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Erikoistilaus, toimitusaika vaihtelee
  Valmistaja:
  Tuotenumero:
  1168414
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 10:59. Ennen klo 14:30 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat
Asiakkaat ostivat lisäksi