• Geopower GP01
  Geopower GP01
 • Geopower GP01

  Tuotenumero: T7170027
  1079.00 €
  ALV 24%
  Tehokas, helppokäyttöinen magneettilokaattori!
  Oma Räätäli / Koko-opas
  Toimitustila
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
 • Tuotekuvaus
  GP01 -magneettilokaattori on tehokas yleiskäyttölaite kunnille, kaupungeille, kiinteistöhuoltoyhtiöille, maanrakennusurakoitsijoille maan alla olevien rakenteiden, yksittäisten kohteiden, kaivonkansien, putkilinjojen sekä rajapyykien etsimiseen.

  GP01 -magneettilokaattorissa on modernit painokytkimet herkkyydelle ja äänenvoimakkuudelle. Laitteeseen ei sisälly GP02-mallissa oleva erityinen "häive"-toiminto, jolla voidaan saada maksimaalinen tehokkuus kaikissa olosuhteissa. Laite säätää nappia painamalla itsensä automaattisesti parhaimpaan herkkyyteen. Laitetta on helppo käyttää vaikka käsineet kädessä.

  Kestää työskentelyn pakkasessa (-29 C– +50 C) sateessa ja lumessa. Putkiosa on vesitiivis. Voidaan upottaa veteen tai lumeen. Kevyt ergonominen ja tukeva rakenne. Antennit suojattu kolhuilta alumiiniputken sisälle. Pehmustettu, olkahihnalla varustettu kuljetuslaukku. Toimii 6 x 1.5V AA alkali paristoilla, joilla toiminta-aika epäjatkuvassa käytössä noin 100 tuntia. Kaiutin sekä LCD näyttö jossa numeerinen 0-99 sekä viuhkanäyttö, joka ilmaisee kohteen. Havaintosyvyys jopa 4 m (kohteen ym. mukaan). Toimintalämpötila -20°C to +60°C ja paino 1.1kg. Suomenkielinen ohjekirja. Takuu kolme vuotta.
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Virtalähde:
  Paristo 6 x AA (ei sis.)
  Paino:
  1.1 kg
  Tuoteryhmä:
  Kaikki laitteet
  Tuotenumero:
  T7170027
  Käyttöohjekirja:
  suomi, englanti
  Takuu:
  3 vuotta
  Vesitiivis:
  Kyllä
  Viritys:
  Manuaalinen
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 15:04. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, perjantaina
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat