Minelab GPZ 7000 Universal
Minelab GPZ 7000 Universal
3301-0001

Minelab GPZ 7000 Universal

9999.00 €
ALV 24%
  • Akku
  • Paino: 3.3 kg
  Toimitustila
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Nopea toimitus Suomesta
  Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  • Tuotetiedot
   Taajuus:
   Zero Voltage Transmission (ZVT)
   Tuoteryhmä:
   Kaikki laitteet
   Tuotenumero:
   3301-0001
   Takuu:
   3 vuotta
   Kuulokeliitäntä:
   6.35 mm
  • Tuotekuvaus
   Minelab GPZ 7000 Universal -kullanetsintälaite!

   Afrikassa, Australiassa jne paljon käytössä olevat AMMATTITASOINEN KULLANILMAISIN. Löytää hiput "reiden syvyydeltä", kertoi eräs meidän tapaamamme australialainen laitteen käyttäjä!

   Lähetä tarjouspyyntö myynti@finndetector.com tai soita 020 730 4590 niin lähetämme sinulle tiukimman tarjouksemme GPZ7000-ammattikoneesta! Huom! Ostamalla meiltä voit olla varma että laite on aito Minelab-tuote! Takaamme tuotteen toimivuuden koko sen elinkaaren ajan. Myös huoltopalvelut. Tiedustele.

   Tässä jännittävässä metallinilmaisimessa on monia monipuolisia ominaisuuksia ja uusia tekniikoita, kuten langaton ääni, integroitu GPS ja säänkestävä alusta.

   Äärimmäisten syvyysominaisuuksien ja kullan tunnistamisen herkkyyden ansiosta innovatiivinen GPZ 7000 vie kullan etsimisen aivan uudelle tasolle. Tässä laitteessa on monia monipuolisia ominaisuuksia ja uusia tekniikoita, kuten langaton ääni, integroitu GPS ja säänkestävä alusta.

   Lähde: www.minelab.com
   Nopea toimitus Suomesta
   Toimitamme tilaukset Rovaniemen varastoltamme. Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään vuorokauden sisällä. Tilaustuotteille toimitusten aika-arviot ovat tuotekohtaiset.