• Pulse 8XPulse 8XPulse 8X
  Pulse 8XPulse 8XPulse 8X
 • JW Fisher Inc

  Pulse 8X

  Tuotenumero: P8X
  3249.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / Koko-opas
  Toimitustila
  Erikoistilaus, toimitusaika vaihtelee
  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
 • Tuotekuvaus
  Underwater search equipment it pays to own! -Tämä on JW Fisherin motto! JW Fisher on valmistanut laitteita nyt jo yli 50 vuoden ajan. Finndetector on ollut yhteistyössä JW Fisherin kanssa jo yli 7 vuoden ajan.

  Pulse 8x on Jw Fisher Inc:n lippulaivamalli yli 200 jalan eli noin 66 metrin maksimissukellusyvyydellä ja jopa 2 metrin syvyystunkeumalla. Laite on vankkatekoinen ja erittäin herkkä havaitsemaan metallit. Laitetta käyttävät ammattilaisaarteenetsijät, kaupalliset sukellusyritykset, viranomaiset ja sotilasorganisaatiot ympäri maailman.

  Laitteen mukana tarvittavat lisävarusteet. Standardi-paketissa on korroosiovapaa PVC-varsi vedenalaiskäyttöön, sekä anodisoitu alumiininen varsi kuivan maan käyttöön sekä kuivan maan kuulokkeet. Paketti sisältää myös AC/DC -laturit, vyökotelon keskusyksikölle, Cordura-kantolaukun, varaosapaketin ja JW Fisher Team -lippalakin.

  Laite saa virtansa uudelleenladattavasta 9V sisäänrakennetusta paristopakasta - laite toimii yhdellä latauksella koko päivän. Lataa yön yli ja laite on taas valmis uuden päivän mukanaan tuomiin seikkailuihin.

  Pulse 8x:ssa on tulpasti enemmän tehoa ja syvyystunkeumaa 6x -malliin nähden.

  JW Fisher 8x on valittu parhaaksi vedenalais-metallinpaljastimeksi Yhdysvaltojen Kotimaan turvallisuuden (US Department of Homeland Security) SAVER-ohjelmassa.

  Normaali tehtaan myöntämä International-tuotetakuu, 2 vuotta.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Ei määritetty
  Valmistaja:
  Virtalähde:
  Akku
  Paino:
  2 kg
  Vesitiiviys:
  Vesitiivis 65 metriin
  Taajuus:
  Useita taajuuksia
  Tuoteryhmä:
  Kaikki laitteet
  Tuotenumero:
  P8X
  Takuu:
  2 vuotta
  Käyttöohjekirja:
  englanti
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 20:40. Tuote postitetaan heti maanantaina
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat