• Pulse 8XPulse 8XPulse 8X
  Pulse 8XPulse 8XPulse 8X
 • JW Fisher Inc

  Pulse 8X

  Tuotenumero: P8X
  2,499.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
 • Tuotekuvaus
  Underwater search equipment it pays to own! -Tämä on JW Fisherin motto! JW Fisher on valmistanut laitteita nyt jo yli 50 vuoden ajan. Finndetector on ollut yhteistyössä JW Fisherin kanssa jo yli 7 vuoden ajan.

  Pulse 8x on Jw Fisher Inc:n lippulaivamalli yli 200 jalan eli noin 66 metrin maksimissukellusyvyydellä ja jopa 2 metrin syvyystunkeumalla. Laite on vankkatekoinen ja erittäin herkkä havaitsemaan metallit. Laitetta käyttävät ammattilaisaarteenetsijät, kaupalliset sukellusyritykset, viranomaiset ja sotilasorganisaatiot ympäri maailman.

  Laitteen mukana tarvittavat lisävarusteet. Standardi-paketissa on korroosiovapaa PVC-varsi vedenalaiskäyttöön, sekä anodisoitu alumiininen varsi kuivan maan käyttöön sekä kuivan maan kuulokkeet. Paketti sisältää myös AC/DC -laturit, vyökotelon keskusyksikölle, Cordura-kantolaukun, varaosapaketin ja JW Fisher Team -lippalakin.

  Laite saa virtansa uudelleenladattavasta 9V sisäänrakennetusta paristopakasta - laite toimii yhdellä latauksella koko päivän. Lataa yön yli ja laite on taas valmis uuden päivän mukanaan tuomiin seikkailuihin.

  Pulse 8x:ssa on tulpasti enemmän tehoa ja syvyystunkeumaa 6x -malliin nähden.

  JW Fisher 8x on valittu parhaaksi vedenalais-metallinpaljastimeksi Yhdysvaltojen Kotimaan turvallisuuden (US Department of Homeland Security) SAVER-ohjelmassa.

  Normaali tehtaan myöntämä International-tuotetakuu, 2 vuotta.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Erikoistilaus, toimitusaika vaihtelee
  Valmistaja:
  Virtalähde:
  Akku
  Paino:
  2 kg
  Vesitiiviys:
  Vesitiivis 65 metriin
  Taajuus:
  Useita taajuuksia
  Tuotenumero:
  P8X
  Takuu:
  2 vuotta
  Käyttöohjekirja:
  englanti
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 17:42. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, keskiviikkona
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat