Pulse 8X
Pulse 8X
Pulse 8X
Pulse 8XPulse 8XPulse 8X
P8X

Pulse 8X

3249.00 €
ALV 24%
  • Akku
  • Paino: 2 kg
  Toimitustila
  Erikoistilaus, toimitusaika vaihtelee
  Nopea toimitus Suomesta
  Luotettavat ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot
  Maksuvaihtoehdot
  Lasku, verkkomaksut, kortit, MobilePay
  Lisätietoja tuotteelle
  Haluan lisätä tilaukselle kommentin koskien tuotetta
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  • Tuotetiedot
   Vesitiiviys:
   Vesitiivis 65 metriin
   Taajuus:
   Useita taajuuksia
   Tuoteryhmä:
   Kaikki laitteet
   Tuotenumero:
   P8X
   Takuu:
   2 vuotta
   Käyttöohjekirja:
   englanti
  • Tuotekuvaus
   Underwater search equipment it pays to own! -Tämä on JW Fisherin motto! JW Fisher on valmistanut laitteita nyt jo yli 50 vuoden ajan. Finndetector on ollut yhteistyössä JW Fisherin kanssa jo yli 7 vuoden ajan.

   Pulse 8x on Jw Fisher Inc:n lippulaivamalli yli 200 jalan eli noin 66 metrin maksimissukellusyvyydellä ja jopa 2 metrin syvyystunkeumalla. Laite on vankkatekoinen ja erittäin herkkä havaitsemaan metallit. Laitetta käyttävät ammattilaisaarteenetsijät, kaupalliset sukellusyritykset, viranomaiset ja sotilasorganisaatiot ympäri maailman.

   Laitteen mukana tarvittavat lisävarusteet. Standardi-paketissa on korroosiovapaa PVC-varsi vedenalaiskäyttöön, sekä anodisoitu alumiininen varsi kuivan maan käyttöön sekä kuivan maan kuulokkeet. Paketti sisältää myös AC/DC -laturit, vyökotelon keskusyksikölle, Cordura-kantolaukun, varaosapaketin ja JW Fisher Team -lippalakin.

   Laite saa virtansa uudelleenladattavasta 9V sisäänrakennetusta paristopakasta - laite toimii yhdellä latauksella koko päivän. Lataa yön yli ja laite on taas valmis uuden päivän mukanaan tuomiin seikkailuihin.

   Pulse 8x:ssa on tulpasti enemmän tehoa ja syvyystunkeumaa 6x -malliin nähden.

   JW Fisher 8x on valittu parhaaksi vedenalais-metallinpaljastimeksi Yhdysvaltojen Kotimaan turvallisuuden (US Department of Homeland Security) SAVER-ohjelmassa.

   Normaali tehtaan myöntämä International-tuotetakuu, 2 vuotta.
   Nopea toimitus Suomesta
   Toimitamme tilaukset Rovaniemen varastoltamme. Varastossa olevat tuotteet pyritään lähettämään vuorokauden sisällä. Tilaustuotteille toimitusten aika-arviot ovat tuotekohtaiset.