Maksutavat

Maksutavat


Verkkomaksut - Paytrail


Maksamalla verkkopankissa saamme rahansiirrosta välittömän vahvistuksen ja tilauksen käsittelyaika on lyhyempi kuin manuaalisesti tehdyissä tilisiirtotilauksissa. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle.

Suomen verkkomaksut mahdollistaa maksamisen kaikkien kotimaisten verkkopankkien kautta. Lisätietoja: Suomen Verkkomaksujen sivuilla


Pankki- ja luottokortit


Voit maksaa sekä Visa-, Visa Electron, MasterCard- että American Express -korteilla. Korttitietoja ei säilytetä palvelimellamme, vaan tiedot välitetään salattua rajapintaa käyttäen Paytrailin palvelimelle, joka vahvistaa tai hylkää maksun. Finndetector Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj, Y-tunnus 2122839-7 (“Paytrail”). Paytrail toimii Visa-, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille.


MobilePay


MobilePay on helppo, nopea ja suosittu mobiilimaksutapa, jonka avulla rahan lähettäminen onnistuu helposti ja turvallisesti pelkän puhelinnumeron avulla - tilinumeroa ei tarvitse muistaa. Maksuton MobilePay on tarkoitettu kaikkien pankkien asiakkaille. MobilePay-sovelluksesta vastaa Danske Bank.

Käyttääksesi MobilePaytä sinun tulee olla yli 15-vuotias.

Lataa MobilePay AppStoresta, Google Playsta tai Windows Storesta.


Paypal


Luo itsellesi PayPal-tili ilmaiseksi osoitteessa PayPal.com. PayPalilla on jo lähes 200 miljoonaa käyttäjää, ja voit maksaa sillä verkossa lähes missä vain! PayPalin käyttö on kuluttajalle ilmaista. Kuluttajan etuna on, ettei luottotietoja tarvitse altistaa kullekkin verkkokauppiaalle erikseen, vaan PayPal toimii välikätenä. PayPalilla maksaessa kuluttajalla on jopa 45 vuorokautta aikaa tehdä reklamaatio kaupasta, jolloin rahat palautetaan kuluttajalle yleensä lyhentämättömänä.


Lasku / Osamaksu - Collector


Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä Collector Commercen kanssa, joka on Collector Bank Ab:n laskupalvelu. Kun valitset maksutavaksi Collector Commercen, tulet saamaan tilatut tuotteet kotiisi ennen niiden maksamista. Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa maksusi pienempiin eriin. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä.

Kun valitset verkkokaupassa laskulla tai osamaksulla maksamisen, voit tilata ainoastaan väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseesi; lisäksi sinun täytyy olla täyttänyt 20 vuotta voidaksesi tehdä tilauksen.

Kun valitset maksuvaihtoehdoksi osamaksukampanjan, lähettää Collector laskun, jonka eräpäivä on seuraavan kuukauden viimeisenä päivänä. Lisäkulut lisätään suoraan kassaan kun valitset osamaksukampanjan. Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi), miten allekirjoitus tehdään. Jatkaaksesi osamaksua, sinun tulee maksaa laskussa ilmoitettu kiinteä summa. Laskut lähetetään kuukauden puolessa välissä. Tarkistamme ostohetkellä tilaajan luottokelpoisuuden, mikä joissakin tapauksissa voi tarkoittaa myös luottotietojen tarkistamista. Myöhästyneistä maksuista tai maksamattomista laskuista veloitetaan muistutuskulut sekä viivästyskorko.

Saat täydelliset ehdot Collector Commercen Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot
Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot

Postiennakko tai nouto


Lunastamattomien postiennakkotilausten vuoksi tarkistamme kaikki asiakkaasta saatavilla olevat tiedot ennen toimittamista. Noutamatta jääneet tilaukset aiheuttavat Finndetector Oy:lle ylimääräisiä kuluja, joten pidätämme oikeuden sulkea asiakastilin ja olla myymättä uudelleen, mikäli on syytä epäillä, että kyseessä on sama asiakas. Postiennakolisä on 4.90€.

Valitessasi postituksen sijasta noudon voit tulla noutovarastollemme arkisin klo. 8 - 16:00.

Tuotteet tulee noutaa varastolta osoitteessa Paavalniementie 125, 96400, Rovaniemi (puh. 020 730 4590;