Metallinpaljastimet

Valikoimastamme löydät kaikki merkittävimmät ammattilaisen ja harrastajan metallinpaljastinmerkit ja -mallit, sukeltajan laitteet, metallinpaljastinportit, käsiskannerit, pinpointterit, kirjeskannerit, kullanetsintälaitteet, maatutkat, sauvailmaisimet ja kaapelinhakulaitteet eri valmistajilta, sekä niihin liittyviä lisävarusteita ja varaosia.

Metallinpaljastimia käytetään aarteenetsinnän lisäksi moninaisissa käyttötarkoituksissa eri yhteiskunnan osa-alueilla vankeinhoidosta ja viranomaistoiminnasta infrarakentamiseen, ja palokunnista lämpö- ja vesilaitoksiin.

Metallinpaljastimien ulkonainen rakenne vaihtelee käyttötarkoituksen ja toimintamenetelmän perusteella. Osa laitteista on ns. haravamallisia "miinaharavoita", osa pitkänomaisia, sauvamallisia magneettilokaattoreita. Pinpointterit ovat käsikäyttöisiä, pienikokoisia tarkkuusilmaisimia. Metallinpaljastinportit ovat läpikäveltäviä, ja kaapelinhakulaitteet ja maatutkat kannettavia laitteita. Sukeltajien laitteissa on omat erityispiirteensä - ne ovat neutraaleja kelluvuudeltaan sekä useimmiten vesitiiviitä yli 60 metrin syvyyteen.

Metallinpaljastimet tunnistavat kaikki metallit etsittävältä alueelta joko metallin sähkönjohtavuuden perusteella tai sen magneettisten ominaisuuksiensa ansiosta. Laitteista on yleensä erotettavissa kela- ja keskusyksikköosat sekä niiden väliset kaapelit. Langattomissa laitteissa tiedonsiirto tapahtuu joko osittain tai kokonaan langattomasti joko Bluetooth-teknologian tai valmistajan oman protokollan välityksellä.

Useimmat laatumerkit on valmistettu USA:ssa tai Australiassa. Nykyisin laadukkaita laitteita valmistetaan myös Euroopassa, Lähi-Idässä ja Aasiassa. Ostamalla laadukkaan laitteen varmistat, että laite toimii luvatusti, takuut hoituvat jouhevasti ja laitteen päivitettävyys eri elementtien osalta on hyvällä tasolla.

Autamme mielellämme laitevalinnassa - otathan rohkeasti yhteyttä meihin!