Forensiikka

Rikospaikkatutkinnassa etsitään ja taltioidaan todistusaineistoa. Poliisin määritelmän mukaan rikospaikkatutkinta tarkoittaa rikospaikan tutkintaa ja dokumentointia esimerkiksi valokuvaamalla, piirtämällä tai videoimalla. Tutkintaan kuuluu mm. erilaisten näytteiden otto, taltiointi ja tarvittava käsittely. Toimenpiteet voivat kohdistua tapahtumapaikkaan tai esimerkiksi rikoksentekovälineisiin, tekijäksi epäiltyyn, uhriin tai johonkin muuhun asianosaiseen. Lähde: www.poliisi.fi

Rikospaikkatutkinnassa etsittävänä voi olla mikä tahansa metallinen objekti, oletettu rikoksentekoväline, ase, kännykkä, kätkö tms. Tällöin tehokas, säänkestävä ja oikein säädetty metallinpaljastin on tuiki tarpeellinen apuväline. Metallinpaljastimet havaitsevat pienimmillään gramman kymmeneosan kokoiset metallihiput normaalissa maasto-olosuhteessa. Vaihtelevat sääolosuhteet, vesi- tai lumisade ja mahdollinen lumipeite puolestaan asettavat omat vaatimuksensa laitteen teknisille ominaisuuksille.

Finndetector Oy:llä on jo yli 10 vuoden kokemus yhteistyöstä ja mm. kalustotoimituksista eri viranomaisten kanssa Suomessa.

Haluatko lisätietoja tuotteistamme? Haluatko tarjouksen koulutuspaketista? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa myynti@finndetector.com tai soita 020 730 4590 (mpm+pvm).
Rajaa tuloksia
 • Koko
  • Valmistaja
   • Hinta
    • Vesitiiveys
     • Taajuus
       9 tuotetta