• Schonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72Cd
  Schonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72Cd
 • Schonstedt GA-72Cd

  Tuotenumero: GA72CD
  1459.00 €
  ALV 24%
  Sauvamallinen, kohteen magneettisuuteen reagoiva ammatti-ilmaisin
  Oma Räätäli / Koko-opas

  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
 • Tuotekuvaus
  Sauvamallinen Schonstedt-metallinilmaisin havaitsee rauta- ja teräskohteita magneettikentän avulla. Patentoitu HeliFlux(R) -teknologia. Äänellinen ja visuaalinen indikaatio kohteesta. Neliportainen herkkyydensäätö. Kaksi käyttötilaa (reagoi joko signaalin huipussa tai matalissa kohdissa). Indikaattorit herkkyysasetukselle, pariston tilalle, signaalin voimakkuudelle ja polaarisuudelle. Kolminumeroinen LCD-lukema näytöllä. Laite ei reagoi alumiiniin, messinkiin eikä kupariin.

  Taajuus 40 Hz (ääni), vaihtelee kohteen läheisyyden mukaan. Pituus 88 cm, vesitiiviin osan pituus 53 cm, paino 1.18 kg. Käyttölämpötila -25 ... +60 Celsius-astetta. Kotelo polykarbonaatti/ABS-sekoitus. Virtalähde 2 x 9V Paristoa. Käyttöaika 60 h (epäjatkuva ajoittainen käyttö). Kuulokeliitäntä. Toimitus sisältää laitteen, suojakotelon, paristot ja käyttöohjeen. Takuu 7 vuotta.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Ei määritetty
  Toimitustila:
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Valmistaja:
  Paino:
  1.2 kg
  Tuoteryhmä:
  Kaikki laitteet
  Tuotenumero:
  GA72CD
  Paristot:
  Kyllä
  Paino:
  1.2 kg
  Takuu:
  7 vuotta
  Käyttöohjekirja:
  suomi, englanti
  Kuulokeliitäntä:
  Kyllä
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 09:49. Ennen klo 14:30 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat