• Schonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72Cd
  Schonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72CdSchonstedt GA-72Cd
 • Schonstedt GA-72Cd

  Tuotenumero: GA72CD
  1,459.00 €
  ALV 24%
  Uutuus
  Oma Räätäli / koko-opas?
  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  Sauvamallinen, kohteen magneettisuuteen reagoiva ammatti-ilmaisin
 • Tuotekuvaus
  Sauvamallinen Schonstedt-metallinilmaisin havaitsee rauta- ja teräskohteita magneettikentän avulla. Patentoitu HeliFlux(R) -teknologia. Äänellinen ja visuaalinen indikaatio kohteesta. Neliportainen herkkyydensäätö. Kaksi käyttötilaa (reagoi joko signaalin huipussa tai matalissa kohdissa). Indikaattorit herkkyysasetukselle, pariston tilalle, signaalin voimakkuudelle ja polaarisuudelle. Kolminumeroinen LCD-lukema näytöllä. Laite ei reagoi alumiiniin, messinkiin eikä kupariin.

  Taajuus 40 Hz (ääni), vaihtelee kohteen läheisyyden mukaan. Pituus 88 cm, vesitiiviin osan pituus 53 cm, paino 1.18 kg. Käyttölämpötila -25 ... +60 Celsius-astetta. Kotelo polykarbonaatti/ABS-sekoitus. Virtalähde 2 x 9V Paristoa. Käyttöaika 60 h (epäjatkuva ajoittainen käyttö). Kuulokeliitäntä. Toimitus sisältää laitteen, suojakotelon, paristot ja käyttöohjeen. Takuu 7 vuotta.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Valmistaja:
  Paino:
  1.2 kg
  Lisätietoja:
  Sauvamallinen, kohteen magneettisuuteen reagoiva ammatti-ilmaisin
  Tuotenumero:
  GA72CD
  Paristot:
  Kyllä
  Paino:
  1.2 kg
  Takuu:
  7 vuotta
  Käyttöohjekirja:
  suomi, englanti
  Kuulokeliitäntä:
  Kyllä
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 21:06. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, keskiviikkona
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat