• White\'s MXT ALL PROWhite\'s MXT ALL PRO
  White\'s MXT ALL PROWhite\'s MXT ALL PRO
 • White's MXT ALL PRO

  Tuotenumero: 800-0342
  899.00 €
  ALV 24%
  Oma Räätäli / Koko-opas
  Toimitustila
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain nämä kentät pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
 • Tuotekuvaus
  White's:n E- eli ammattilaissarjaan kuuluva MXT PRO, minkä designissä yhdistyy monipuolisuus ja suorituskyky käytön helppouden kanssa, ja joka siksi on todella menestyksekäs metallinetsin.

  Kunnianosoituksena tälle etsimelle on menestys kenttätesteissä, joka on tuonut MXT:lle benchmark-statuksen, eli siihen verrataan muita metallinetsinmerkkejä. Kuuntelemalla MXT:n käyttäjiä, MXT PRO tuo kolme uutta ominaisuutta, joita ei aiemmin ollut tarjolla.

  Taustavalo (Backlight)
  Moniääni ID (Multiple Tone ID)
  Maahäiriön poisto (Ground GRAB)

  Backlit-näyttö: Huipputehokas näyttö myös hämäräkäyttöön.
  - Ääni-ID -palaute: Seitsemän eri äänentasoa Kolikko&koru -moodissa mahdollistaa helpon kohteiden erittelyn ennen kuin alat kaivamaan.
  - Ground Grab:lla eliminoit ei-toivotut signaalit.
  - Päivitetty Relic-moodi, jossa on kolme erilaista tapaa etsiä:
  1. 2-ääninen: Korkea ja matala ääni perustuen diskriminointiasetuksiin.
  2. Rauta-ID: kaikki rauta ilmaistaan matalaäänisenä, ja muut non-ferrous, eli arvometallit korkeaäänisenä
  3. One-one: kohteet jotka ovat diskriminointiasetusten yläpuolella ilmaistaan korkealla äänellä, ja hyljätyt kohteet tukahdutetaan
  -Päivitettu kullanetsintämoodi: laite murahtelee niille maaleille, jotka ovat 80% todennäköisyydellä rautaa.
  -12 tuumainen vesitiivis Spider-kela, joka tarjoaa paremman syvyyshavainnointikyvyn. Mene siis takaisin jo läpikäydyille kentille ja tulet tällä kelalla löytämään vanhempia, syvempiä, ja ennenhavaitsemattomia kohteita.
  - Päivitetty mattamusta viimeistely, hyvin tyylikäs!
  - Coin/jewelry, eli kolikot/korut -moodi löytää kolikot ja sormukset. Näytöltä näkee VDI-arvon, vaihteluvälillä -95 + 94, kolikko/korut/roska -labelit, automaattinen patterinvirtailmaisin, patterinvähyysvaroitin, ylilatausvaroitin, sekä syvyyslukeman näyttö. Ääni-ID myös näkyvissä, sekä säädettävät diskriminointiarvo, herkkyys, sekä syvyys..
  - Reliikkimoodi (Relic Mode), sopiva ammattitasoisille reliikkimetsästäjille.
  - Kullanetsintämoodi (Prospecting Mode), julkaistu jo White'sin kuuluisassa Goldmaster-etsimessä. Todellinen kullanetsintälaite suunniteltu Jimmy "Sierra" Normandin vaatimusten mukaan.
  - Automaattinen maahäiriön poisto, helppokäyttöinen, nopeasti adaptoituva, sekä tarkka. Vuoristomineraalit ja suolavesi sekä kaikki siltä väliltä.
  - Kolme helpostisäädettävää säädintä: GAIN maksimoi herkkyyden ja syvyyden. TRESHOLD mahdollistaa etsiä erittäin herkässä moodissa, niin että laite "rupattelee" tai niin että ääni tulee vasta kohteen lödyttyä. DUAL-säädin säätää diskriminointiasetuksen kolikko/korut- sekä reliikki-moodeissa. Kullanetsintämoodissa DUAL säätää S.A.AT. nopeuden, joka on ollennaista vakavastioettavissa kullanetsintälaitteissa.

  - Toimintataajuus: 14 kHz
  - Sisäänpudotettava Patterikotelo: 40 tuntiaa käyttöaikaa kahdeksalla AA-patterilla. (Voi käyttää joko Nicad tai NiMH uudelleenladattavia pattereita, joita myydään erikseen)
  -Vesitiivis ellipsinmuotoinen kela: Lisäkeloja saatavilla erillisinä.

  Lähde: www.whiteselectronics.com
 • Tuotetiedot
  Valmistaja:
  Virtalähde:
  Paristo 8 x AA (ei sis.)
  Paino:
  2 kg
  Vesitiiviys:
  Kela vesitiivis
  Taajuus:
  14 kHz
  Tuoteryhmä:
  Kaikki laitteet
  Tuotenumero:
  800-0342
  Takuu:
  2 vuotta
  Pinpoint:
  Kyllä
  Kuulokeliitäntä:
  6.35 mm
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 15:23. Tilaa heti ja lähetämme tilauksesi huomenna, perjantaina
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat
Lisätarvikkeet
  Asiakkaat ostivat lisäksi