• White\'s SPECTRA V3i
  White\'s SPECTRA V3i
 • White's SPECTRA V3i

  Tuotenumero: 800-0329-HP-UK
  999.00 €
  Ovh 1159.00 €
  ALV 24%
  ALE 14%
  Oma Räätäli / koko-opas?

  Maksuaikaa 45 vrk - laskutuslisä vain 3.95 €
  collector
  Lähetä tarjouspyyntöTäytä vain kaksi kenttää pyytääksesi pikatarjouksen tästä tuotteesta! Tarjous ei sido sinua tilaamaan.
  SPECTRA - Ammattilaismetallinetsin
 • Tuotekuvaus
  Tämä etsin on päivitetty versio Spectra V3-versiosta. Verrattuna aikaisempaan modifikaatioon siihen lisättiin: helppolukuinen manuaali luettavissa suoraan näytöltä, stereoääni, eli kaikki metallit kuuluvat toisesta kuulokkeesta ja diskriminointi toisesta kuulokkeesta. Laite tukee useita kieliä, kuten Espanjaa, Saksaa, Venäjää, Turkkia ja Englantia.

  Uudentyyppinen tapa ilmaista signaalin vahvuus vektorimuotoisena. Informaatiota saadaan reaaliajassa myös maan mineralisaatioarvosta kraafina; vaihtamalla maahäiriönpoistoasetuksista joko, normaali / suolainen; uudet ikonit kuvaavat mikä etsintämoodi on käytössä.

  Kuten edellisessä mallissa, laitteessa on käytössä kolme taajuutta, joita voidaan käyttää joko erillään tai yhtäaikaisesti. Kukin taajuus näytetään LCD-näytöllä eri värisinä. Painamalla ZOOM-näppäintä näytetty informaatio näkyy isompana tai pienempänä.

  Oletus väriskeemat löytyy jokaiselle ohjelmalle. Toisaalta voit luoda oman väriskeeman kullekin ohjelmalle. Laitteeseen sisällytettiin kymmenen oletusohjelmaa, jotka ovat: kolikko, kolikot/korut, suolainen hiekkaranta, reliikit ja kullanetsintä, syvät hopeat, törkypaikka, erittäin pro, sekoitettu pro, meteoriitti. Laitteeseen voi myös itse koodata oman ohjelman. Diskriminointiskaala on -95/+95.

  Uusi kohteentunnistin, target identifier, tekee mahdolliseksi analysoida kohde nopeasti ja helposti.

  Tässä etsimessä on bluetooth-liitäntä, sekä usb-portti, joilla laite voidaan yhdistää tietokoneeseen, toiseen laitteeseen, ja joilla voidaan myös käyttää langattomia kuulokkeita. Näyttöön voi myös kytkeä päälle salasanan.

  UUTTA! Heti käytössä oleva nopea käyttöopas: Sisäänrakennettu ohjekirja auttaa ja on vain näppäilyn päässä. Sieltä saat arvokastas infoa ja neuvoja kuhunkin mielenkiintoiseen ominaisuuteen.
  UUTTA! Stereo Mixed Mode Audio: All Metal, eli kaikkimetallit -moodi kuuluu toisesta kuulokkeesta ja diskriminointi toisesta. Tämä ominaisuus mahdollistaa täydellisen audiopalautteen saamisen.
  UUTTA! Kielet: Metsästä espanjaksi, saksaksi, venäjäksi, turkiksi, sekä englanniksi.
  UUTTA! Polar Plot Vector Screen: Vallankumouksellinen tapa hyödyntää monitaajuusominaisuutta, ja tunnistaa kohteet paremmin tarkastellen kunkin taajuuden vahvuutta erikseen vektorikrafiikkana.
  UUTTA! Loop Selection: Luotettava syvyysinformaatio kaikilla lisävarustekeloillakin.
  UUTTA! Prospecting Scan: Nämä reaaliajassa päivittyvät graafit esittävät muutokset joita tapahtuu maaperän mineraalipitoisuudessa samalla kun jatkat etsintää.
  UUTTA! Maaperän tyypin valinta: Hanki itsellesi etulyöntiasema vaikeissakin olosuhteissa. Valitse normaali, tai suolainen maaperä sen mukaan miten haluat maahäiriötä suodattaa.
  UUTTA! Status Bar Mode Indicator: Älä koskaan ihmettele mitä moodia olet käyttämässä, sillä helppotajuinen kuvake kertoo sinulle sen.

  Muita mullistavia ominaisuuksia:

  - Tarkka HD-värinäyttö. Kaikki kohdetieto jota tarvit näkyy boldattuna, korkeakontrastisella värillä. Suuremmat VDI-numerot, sekä kuvakkeet auttavat entisestään. Käytä ZOOM-näppäintä isontaaksesi tai pienentääksesi näytön esitystä. Metsästä käyttäen esiasetettuja väriteemoja tai tee itse omasi kullekin ohjelmalle.
  -Langattomat SpectraSound™ -kuulokkeet: Suunniteltu juuri käytettäväksi Spectra V³:n kanssa. Useita kanavia käytössä jos lähellä on muita Spectran käyttäjiä. Toisaalta voit laittaa kahdet kuulokkeet kuulemaan yhden etsimen äänet. Loistava työkalu opetuskäyttöön!
  - 9 uutta kytke-päälle-ja-aloita-etsintä -ohjelmaa.
  - 3 optimoitua etsintätaajuutta: Maksimoi suorituskyky ja target ID käyttämällä kolmea optimaalista taajuutta löytääksesi kaikki mahdolliset toivottavat kohteet - 22.5 kHz kultaa varten, 2.5 kHz hopeaa varten, tai 7.5 kHz yleiseen käyttöön. Etsi käyttäen kaikkia kolmea taajuutta yhtä aikaa, saadaksesi parhaan target ID:n, tai käytä yhtä taajuutta kullan etsintään, reliikkien metsästykseen tai hiekkarannalla.
  -10 tuumainen DD -kela: Vesitiivis 10 tuumainen Tupla-D tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja syvyyden erityisesti vaikeissa olosuhteissa.
  -Säädettävä taustavalo: Kaksikymmentä erilaista kirkkaustasoa.
  -Omistajan rekisteröinti: Suojaa laitteesi salasanalla.
  -Valittavat maahäiriöfiltterit: Valitse kahdeksan eri maahäiriöfiltterin väliltä, aina 5 Hz;stä 12.5 Hz:iin hallitaksesi maahäiriötä.
  - 200 erilaista signaalinkäsittelynopeutta valittavaksi jotta laite saadaan mukautettua heilutusnopeuteen ja etsintäolosuhteisiin.
  - 3 x 3 Target I.D. System™: Nopeasti ja mielekkäästi tarkista kohteet kolmela eri kohdenäytöltä, jotka aktivoit liipaisimella
  - Color-Keyed Disc Pattern: Käytössä oleva diskriminointiasetus ilmestyy näytön alareunaan SpectraGraphiin: Punainen = hylätty, vihreä = hyväksytty.
  -Tusinoittain Menuvalintoja
  -NIMH uudelleenladattava patterijärjestelmä

  Vain englanninkielinen opas. Suomenkielinen opas on tekeillä.
 • Tuotetiedot
  Tyyppi:
  Tyypitön
  Toimitustila:
  Tilaustuote, toimitusaika yleensä 3-7 päivää
  Valmistaja:
  Paino:
  1.9 kg
  Vesitiiviys:
  Kela vesitiivis
  Taajuus:
  Useita taajuuksia
  Lisätietoja:
  SPECTRA - Ammattilaismetallinetsin
  Tuotenumero:
  800-0329-HP-UK
  Takuu:
  2 vuotta
  Käyttöohjekirja:
  englanti
  Kuulokeliitäntä:
  6.35 mm
 • Kokovahti
 • Toimitus
 • Palautus
Ilmoittakaa jos kokoani tulee lisää!

 

Pikatoimitus 1-3 vrk
ja palautusoikeus 30 vrk

Tuotteen varastosaldo Tampereen varastossa on varmennettu elektronisesti kello 13:55. Ennen klo 14:30 jätetty tilaus postitetaan tänään.
Palautukset
Tuotteen kokoa valittaessa kannattaa tutustua tarkoin istuvuusarvioihimme, jotta onnistuisit ensimmäisellä kerralla. Mikäli et kuitenkaan ole tyytyväinen tuotteeseen niin palauttaminen on helppoa. Lue lisää: Toimitustavat
Lisätarvikkeet
Asiakkaat ostivat lisäksi